Saturday, February 12, 2011


TEMPAHAN & PEMBELIAN:
Kepada semua pelanggan-pelanggan A's First Facial Cleanser yang dikasihi, sila ikuti step-step di bawah ini bagi memudahkan anda untuk membuat tempahan dan pembelian produk berkualiti ini:
1) Untuk membuat tempahan/pembelian A's First Facial Cleanser, sila sms kan (NAMA) , (ALAMAT PENUH) dan (KUANTITI) ke nombor berikut: 013-3259683.
2) Selepas anda menghantarkan sms berkenaan NAMA, ALAMAT PENUH, dan KUANTITI, anda akan menerima sms seterusnya dari saya yang menyatakan Nombor Kod Anda dan saya akan memberitahu langkah seterusnya yang perlu dilakukan oleh anda. Pembayaran boleh dilakukan selepas itu.
4) Sila simpan resit transaksi anda sehingga penghantaran produk sampai ke rumah/tempat anda.
KAEDAH PENGHANTARAN:1) Penghantaran produk adalah menggunakan perkhidmatan Pos Laju (Pos Malaysia) dan mengambil masa kurang seminggu untuk sampai ke rumah/tempat anda.
2) Untuk pertanyaan mengenai status penghantaran bungkusan anda,atau ingin mengetahui parcel no. Pos Laju (Tracking Code) untuk bungkusan anda bolehlah terus sms kan kepada saya (013-3259683)
3) Anda juga boleh mengetahui status penghantaran bungkusan anda sendiri dengan melayari laman web Pos Malaysia (www.pos.com.my) dengan menjejakinya di
TRACK & TRACE(Pos Laju) setelah dua tiga hari tempahan dibuat.
PERTANYAAN:
Untuk sebarang pertanyaan berkenaan produk atau ingin menjadi pengedar boleh terus emelkan kepada saya di as1st@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.